Pretraga
Close this search box.

Tender za izgradnju Bulevara Patrijarha Pavla na Čukarici produžen

Rok za prijavu  na tender za izvođenje radova na završetku izgradnje saobraćajnice Patrijarha Pavla produžen je do 26. januara.

Posao vredan 2,1 milijardi dinara, kako je procenjeno, imao je prvobitni rok zaključno sa 12. januarom, piše portal „E-kapija“.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će radovi otpočeti nakon što se odabere novi izvođač. Prema njegovim rečima, završetak ovih radova će dovesti do rasterećenja čepa koji se pravi na tom potezu.

Šapić je početkom prošle godine, kada je završena druga etapa rekonstrukcije Bulevara (deonica od Košutnjaka do Ulice Pere Velimirovića), istakao da će odmah po dobijanju građevinske dozvole, za mesec i po do dva, otpočeti radovi na deonici od Košutnjaka do Mosta na Adi.

U leto 2024. godine biće završeno spajanje sa Mostom na Adi

„To znači da bi, uz poštovanje rokova, u leto 2024. godine bilo završeno spajanje sa Mostom na Adi„, rekao je tada Šapić.

Na kraju je dodao i da će tramvajska infrastruktura biti spojena sa Mostom na Adi i da će postojati dve trake u svakom pravcu, preneo je B92.

(Telegraf.rs)

 

Tagovi:

Pročitajte još: