Pretraga
Close this search box.

SREMČICA SLAVI OVE MOMKE! Gorica „režirala“ veliki uspeh – viši rang je obezbeđen, a divna bajka tek treba da se nastavi!

Košarkaški klub Gorica napravio je veliki podvig koji je vredan svakog pomena, pošto je nedavno osvojio titulu i samim tim obezbedio plasman u viši rang.

Pomenuti klub iz Sremčice godinama unazad radi sjajan posao, redovno se ostvaruju zapaženi rezultati, dok se kvalitetni igrači „izbacuju“ kao na traci.

Dečaci koji upravo u Gorici čine svoje prve košarkaške korake sigurni su da se nalaze na pravom mestu, pa promena sredine u tom uzrastu nije potrebna, jer u ovom klubu imaju sve neophodne uslove za rad!

Kada je reč o prvom timu, momci pod trenerskom palicom Nikole Nešića ostvarili su veliki uspeh, jer su pokorili seniorski rang, pa će se naredne sezone takmičiti u 1. Muskoj regionalnoj ligi centar.

Nikola sa velikim uspesima predvodi i juniorsku ekipu koja se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli u drugoj ligi Beograda sa skorom 15-1, pa su velike šanse da tim iz Sremčice u svoju vitrinu uskoro smesti još jedan trofej.

Inače, Nikola Nešić je nekadašnji košarkaš, igrao je u KLS ligi gde je nosio dres OKK Beograda, a prve košarkaške korake napravio je u košarkaškom klubu Gorica, gde je mnogo godina kasnije počeo da gradi i svoju trenersku karijeru, a za sada mu ide i više nego sjajno!

Tagovi:

Pročitajte još: