Pretraga
Close this search box.

SRAMOTA: Čovek u duksu Maribora psovao majku treneru Čuke

Trener Brđana Dušan Kerkez nije mogao da veruje šta je čuo sa tribina.

Fudbaleri Čukaričkog počeli su u 15 časova svoj meč protiv Maribora na pripremama u Turskoj, a već sredinom prvog poluvremena viđene su čarke – verovatno i bespotrebne.

Naime, levi bek Čukaričkog Nemanja Tošić imao je nekoliko duela sa Josipom Iličićem koji ga je u jednom trenutku i opsovao posle jednog oštrog faula, a sve kao neka vrsta „osvete“ defanzivca Brđana za raniji udarac koji je dobio od iskusnog fudbalera.

Dva-tri minuta kasnije Tošić je ponovo oštro oborio Iličića i tako izazvao reakciju klupe Maribora koja je skočila i tražila da levi bek Čuke izađe napolje. I trener Čuke Dušan Kerkez je zvao svog igrača i tražio od njega da se smiri, da bi u tom trenutku videli sraman potez sa tribina – sa dela gde su bili smešteni članovi slovenačkog tima.

Ničim izazvan, jedan od njih, u dresu Maribora, opsovao je majku treneru Čukaričkog koji je ostao u čudu u tom trenutku. Prosto nije mogao da veruje šta čuje, pogotovo što je i sam Kerkez bio taj koji je kudio svog fudbalera i smirivao situaciju.

– Ima trenerku Maribora i psuje mi majku – žalio se Kerkez klupi rivala, da bi se potom sve smirilo i koncentracija na obe strane bila je usmerena na teren.

Telegraf.rs

Tagovi:

Pročitajte još: