Pretraga
Close this search box.

ŠOSO „Sveti Sava“ sa Čukarice obeležila školsku slavu

Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Sveti Sava“ na Umci obeležila je danas školsku slavu Svetog Savu prigodnim svečanim programom u prisustvu brojnih gostiju, učenika i nastavnika škole.

U ime Gradske opštine Čukarica obeležavanju školske slave prisustvovali su predsednica Skupštine GO Čukarica Lidija Jovanović i član Veća Slaviša Šotra, koji su tradicionalno učenicima uručili darove opštine – slatke paketiće.

Prisutnim gostima i učenicima se obratila direktorka ŠOSO „Sveti Sava“ Valentina Radulović koja je ovom prilikom dodelila i zahvalnice pojedincima i institucijama za dosadašnju uspešnu saradnju. Direktorka je za izuzetnu saradnju uručila zahvalnicu predsednici Skupštine GO Čukarica Lidiji Jovanović i članu Veća Slaviši Šotri, a zahvalnice su dodeljene i sekretaru Crvenog krsta Čukarica Zvezdanu Bradiću, predstavnicima Ministarstva odbrane, Domu zdravlja na Umci, kao i roditeljima i nastavnicima.

Direktorka je čestitala učenicima i kolektivu slavu i podsetila da ŠOSO „Sveti Sava“ obeležava i svoj dan i 76 godina postojanja. Nakon programa posvećenom Svetom Savi, gosti su imali priliku da vide i izložbu radova i rukotvorina učenika škole.

Tagovi:

Pročitajte još: