Pretraga
Close this search box.

Šest prijateljskih mečeva: Poznati svi rivali Čukaričkog tokom priprema u Turskoj

Fudbalski klub Čukarički ugovorio je svih šest prijateljskih mečeva tokom zimskih priprema u Antaliji, saopštio je danas ovaj superligaš.Tim sa Banovog brda će prvi meč na pripremama u Turskoj odigrati 15. januara protiv poljske Legije, tri dana kasnije rival će biti azerbejdžanski Karabag.

Kao i prošle godine, Čukarički će u Antaliji igrati protiv ukrajinskog Dinama iz Kijeva, 21. januara, a dan kasnije rival snage će odmeriri sa slovenačkim Mariborom.

Poslednje dve provere Čukarički će imati 25. i 26. januara, prvu protiv bugarskog tima CSKA 1948, a drugu protiv austrijskog LASK-a iz Linca.

Tražili smo jake rivale za zimske pripreme u Antaliji, uspeli smo u tome. Ovo je ujedno i dokaz da je Čukarički postao klub koji je prepoznat u evropskim okvirima kao ozbiljan, tako da su naši rivali bez problema prihvatili ponudu da odigramo prijateljske susrete„, rekao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Sigurno je da će našem timu provere protiv ekipa koje su igrale i u grupnim fazama Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije mnogo značiti, u sticanju iskustva i samopouzdanja pred završne borbe u prolećnom delu Super lige Srbije„, dodao je on.

Ekipa Čukaričkog je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završila na četvrtom mestu na tabeli sa 35 bodova.

Kurir.rs

Tagovi:

Pročitajte još: