Pretraga
Close this search box.

SATAROM I NOŽEM POKUŠALI DA UBIJU DVOJICU U LOKALU: Podignuta optužnica za užas na Čukarici

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Dušana D. (24) i Stefana M. (25) zbog sumnje da su 19. januara 2023. godine satarom i nožem pokušali da ubiju dvojicu oštećenih, kojima su tom prilikom naneli teške i lake telesne povrede.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je takodje predložilo sudu da okrivljenima produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su Dušan D. i Stefan M. 19. januara oko 22.10 časa došli u jedan lokal na Čukarici i sa umišljanjem, zajednički, pokušali da liše života A.S. i M.V, koji su sedeli za šankom.

Najpre je došlo do verbalnog sukoba izmedju okrivljenih i oštećenih, a potom je Dušan D. odgurnuo M.V, te izvadio iz odeće sataru koju je poneo sa sobom, dok je istovremeno Stefan M. izvukao nož, pa su njima zadali više udaraca oštećenima, nanevši im teške i lake povrede.

Tokom napada, A.S, je uspeo da uhvati Dušana D. za ruku u kojoj mu je bila satara i zanese ga tako da su obojca pali na pod, kojom prilikom im je prišao B.P, koji se zatekao u lokalu, i nogom zgazio sataru, pa je uspeo da je istrgne iz ruke Dušana D. i spreči da se njom još neko povredi.

Nakon toga okrivljeni su napustili lice mesta.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: