Pretraga
Close this search box.

Saslušan Slobodan sa Čukarice osumnjičen da je prebio suprugu i braću pištoljem: Tereti se za dva dela

Slobodan je, kako se navodi, pozvao svoju braću u svoj deo kuće „da mu nešto pomognu“, međutim, kada su otišli tamo on ih je napao i pištoljem.

Slobodan M. (42) koji je uhapšen pre dva dana nakon filmske potere na Čukarici kada su policajci jurili po njivama nakon što je, kako se sumnja pretukao suprugu, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije, saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu i njemu se, kako saznajemo, na teret stavlja dva dela.

„Slobodan M. kojem je krivičnom prijavom na teret stavljeno da je izvršio krivično delo Nedozvoljeno držanje oružja i krivično delo Nasilje u porodici, na štetu dva polubrata i to da je oštećenom I.M naneo teške, a oštećenom L. M lake telesne povrede. Nakon saslušanja, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora kako ne bi uticao na svedoke i jer postoji opasnost da će ponoviti krivično delo“, rečeno nam je iz Drugog tužilaštva.

Napad se dogodio u nedelju u 14 časova u porodičnoj kući u Beogradu. Slobodan je, kako se navodi, pozvao svoju braću u svoj deo kuće „da mu nešto pomognu“, međutim, kada su otišli tamo on ih je napao i pištoljem.

Brata I. M. je više puta udario drškom pištolja po glavi, a drugom bratu je polomio nos i lobanju. Uspeli su da ga savladaju i pozovu policiju, međutim on je pobegao sa pištoljem i pretio da će da se vrati sve da ih pobije.

Policija ga je potom jurila po njivama, kako smio gore naveli i uhapsila.

Inače, stariji brat je zadobio teške povrede, dok je mlađi brat posle ušivanja glave na Urgentnom centru pušten kući na lečenje.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: