Pretraga
Close this search box.

Sanirano stepenište izmedju ove dve ulice na Čukarici

Na veliko zadovoljstvo građana Julinog brda, Gradska opština Čukarica je sanirla veliko stepenište koje povezuje Ulicu poručnika Spasića i Mašere i Ulicu Marine Veličković. Ovaj prolaz je dug 150 metara, a obuhvata pešačke staze u dužini od oko 100 metara i stepenište u dužini od oko 50 metara.

Sanirano stepenište je danas obišao predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, istakavši da je rekonstrikcija prolaza urađena na inicijativu građana Julinog brda.

Navedeni prolaz koji obuhvata stepenište i pešačke staze je veoma frekventan, te je njegova sanacija bila prekopotrebna. Radovi su doprineli ne samo lepšem izgledu, nego i povećanju bezbednosti građana koji koriste ovaj prolaz kao vezu između ulica Poručnika Spasića i Mašere i Marine Veličković i kao najkraći put do okretnice tramvajskih linija 12 i 13. Uporedo smo uradili uređenje okoline oko prolaza, a JKP „Gradska čistoća“ će postaviti i ogradu“, istakao je predsednik Kolarić.

On je podsetio da je ovog proleća na sanirana i Ulica poručnika Spasića i Mašere, na potezu od raskrsnice sa Vodovodskom ulicom i oko solitera na Julinom brdu, a u ukupnoj dužini od oko 1000 metara. Potez oko solitera u Ulici poručnika Spasića i Mašere dugi niz godina nije saniran, te su radovi naišli na veliko oduševljenje građana.

„Od početka godine sanirano je 8.570 metara kolovoza u gotovo svim čukaričkim naseljima. Takođe, Gradska opština Čukarica je sprovela niz “malih radova” poštujući inicijative i poterebe svojih sugrađana. Nove pešačke staze, platoi, prilazi stambenim zgradama i stepeništa, na predlog samih građana, urađeni su na 27 lokacija“, kazao je predsednik.

Tagovi:

Pročitajte još: