Pretraga
Close this search box.

Sanirane još tri ulice u naselju na Čukarici

Na veliko zadovoljstvo žitelja Sremčice, završeni su radovi na rehabilitaciji kolovoza u tri ulice u ovom čukaričkom naselju.
U pitanju su Paleška ulica, deo Tesarske i deo Ulice Jovanče Mitića, za čije su uređenje sredstva obezbeđena iz budžeta Gradske opštine Čukarica.
Nedavno završene radove obišli su predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.
„Sanaciju Paleške, kao i dela Tesarske i Ulice Jovanče Mitića inicirali su stanovnici Sremčice. Kao odgovorna vlast uvek smo na usluzi našim sugrađanima, trudeći se da pozitivno odgovorimo na njihove inicijative, te da kada je god to moguće i kada su zahtevi opravdani, izađemo im u susret. Slušamo zahteve građana, kako bismo našu Čukaricu, zajedno sa njima, učinili lepšom i uređenijom“, poručio je Nikola Aritonović dodajući da je za sanaciju pomenute tri ulice iz opštinekog budžeta izdvojeno oko 7,5 miliona dinara.
Aritonović je kazao da su iz opštinskog budžeta opredeljena sredstva i za sanaciju Ulice Ljubice Kujundžić u Sremčici i Prvomajske na Umci, koje će biti urađene do kraja godine.
Član Opštinskog veća Čedomir Sovtić je kazao da su radovi obuhvatili skidanje starog sloja asfalta i popravku kolovozne konstrukcije na mestima gde su postojala oštećenja, nakon čega su ulice presvučene novim slojem asfalta u ukupnoj dužini od oko 500 metara.

Tagovi:

Pročitajte još: