Pretraga
Close this search box.

Sanacija Titove ulice i Bulevara mladih na Čukarici

Unaselju Železnik trenutno se izvode radovi na rehabilitaciji kolovoza u Titovoj ulici i u Bulevaru mladih. Titova ulica će biti sanirana u dužini od 500 metara, dok će Bulevar mladih biti presvučen novim slojem asfalta u dužini od 350 metara.

Radove je obišao predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, koji je istakao da su ovo samo neke u nizu ulica na Čukarici koje će dobiti lepši izgled postavljanjem novog sloja asfalta.

 

“Radovima je obuhvaćeno skidanje dotrajalog sloja asfalta, popravka šahtova, popravka kolovozne konstrukcije na mestima gde je to bilo potrebno i postavljanje novog sloja asfalta. Vrednost radova, čiji je investitor JP „Putevi Beograda“, a izvođač JKP „Beograd put“, u Titovoj ulici je oko 12,5 miliona dinara, a u Bulevaru mladih oko 7 miliona dinara”, kazao je Kolarić.

 

Kolarić je dodao da putarske mašine rade na rehabilitaciji kolovoza i trotoara i u Ulici Živojina Tabakovića u Velikoj Moštanici, koja će biti i proširena kako bi se omogućilo nesmetano mimoilaženje vozila.

“Posao se nastavlja dalje, kako bi svaki deo teritorije Gradske opštine Čukarica imao adekvatnu putnu infrastrukturu. Za letnji period u planu je sanacija još tri ulice u naselju Sremčica, za koje su sredstva obezbeđena iz budžeta Opštine. U pitanju su Paleška ulica, deo Tesarske i deo Ulice Jovanče Mitića“, dodao je Kolarić.

Tagovi:

Pročitajte još: