Pretraga
Close this search box.

Salon automobila na Sajmu od 22. do 28. marta

Intenzivne pripreme za 55. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji će na „Beogradskom sajmu” biti održan od 22. do 28. marta, u toku su i obećavaju još jedan uspešan auto-moto hepening svetskog formata. Već tradicionalni pratilac automobilskih priredbi na sajmu, 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopešn” održava se u isto vreme i na istom mestu, što garantuje atraktivan sajamski događaj.

Pred posetiocima će se naći reprezentativna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

Reagujući na interesovanje posetilaca, izlagači u sektoru prateće automobilske industrije, garažno-servisne opreme i rezervnih delova, takođe najavljuju posebne i atraktivne promocije kako standardne i univerzalne opreme tako i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, značajan izbor punjača za električna vozila, te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture.

Zaljubljenicima u automobile i motocikle, ali i onom stručnijem delu gostiju i javnosti, već je poznato da ih tokom ove jedinstvene auto-moto manifestacije na „Beogradskom sajmu” očekuje i širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima je izbor „automobila godine” u različitim kategorijama.

Strateški partneri manifestacije su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i generalni sponzor kompanija DDOR osiguranje Novi Sad.

Radno vreme Sajma automobila i sajma „Motopešn” biće od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice 450 dinara, grupne 350, a za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara. Cena parkinga u krugu Sajma je 150 dinara po satu, maksimalno 750 dinara po danu.

Tagovi:

Pročitajte još: