Pretraga
Close this search box.

Radovi na uređenju prilaznih staza u ovim čukaričkim naseljima

Predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i članica Veća Branka Spaić – Fleger obišli su danas nedavno završene radove na uređenju pešačkih, prilaznih staza prema Spomeniku palim borcima, u Ulici 13. oktobra, u naselju Umka. Radovima je obuhvaćena sanacija staza sa betonskim ivičnjacima u dužini od 180 metara. Uređenje je sprovedeno na inicijativu građana Umke, a radovima je omogućeno očuvanje spomen obeležja, sprečavanje izlivanja i nakupljanja vode na ovom platou, kao i uređenje
prostora za meštane Umke.


U razgovoru sa građanima, predsednik Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović je rekao da je ovo jedan od radova koje je opština sprovela na predlog svojih sugrađana, kao i da su na ovaj način izvedeni radovi na tekućem održavanju staza, prilaza i stepeništa na više lokacija u čukaričkim naseljima.
„Prioritet nam je da stvaramo uslove za kvalitetan život naših sugrađana, u skladu sa njihovim potrebama“, rekao je predsednik tom prilikom.
Predsednik GO Čukarica Nikola Aritonović i članica Veća Branka Spaić – Fleger obišli su potom i radove na uređenju prilaznih staza i popravci stepeništa u naselju Rušanj, u Ulici oslobođenja prvi deo, kod brojeva 8 i 10. Pored upravo završenog stepeništa, u planu je i postavljanje gelendera, a izvode se radovi na uređenju staza na ulazu i oko zgrada u ovim brojevima.


Članica Veća Branka Spaić Fleger je podsetila da se trenutno izvode radovi na internim saobraćajnicama u ulicama Omorika i Jasenovoj u naselju Cerak Vinogradi, a da su privedeni kraju i radovi na pešačkoj prilaznoj stazi u Ulici kneza Višeslava, kao i radovi na prilaznoj stazi koja spaja rampe za osobe sa invaliditetom u Ulici Stojana Matića, te radovi na internim saobraćajnicama u Ulici Arčibalda Rajsa.

Tagovi:

Pročitajte još: