Pretraga
Close this search box.

PROMOCIJA IZDANJA „ KUDA TEČE ŽUTA REKA“ NA ČUKARICI

U izložbenom prostoru Kulturne ustanove Galerija `73 u Beogradu 08. maja 2023 godine, Izdavačka kuća 4SE iz Beograda predstavila je jedno od svojih najnovijih izdanja – knjigu „Kuda teče Žuta reka – ilustrovani vodič kroz dugu i burnu istoriju Kine“, autora Gorana Gvozdenovića.

Pred početak promocije, minutom ćutanja odata je pošta tragično stradalima u dva masakra koji su se prethodnih dana dogodili u našoj zemlji – u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u centru Beograda, odnosno u okolini Mladenovca.

Ovaj kulturni događaj je vodila Tatjana Trninić, a osim autora Gorana Gvozdenovića, o knjizi su govorili diplomata i publicista dr Duško Lopandić i naučni saradnik u Centru za studije Pojasa i puta Instituta za međunarodnu politiku i privredu dr Aleksandar Mitić.

Predstavljanje ove publikacije je izazvalo zapaženo interesovanje prisutne publike, koja se nakon uvodnih izlaganja, aktivno uključila u razgovor. Na brojna postavljena pitanja i iznete komentare publike, uvodničari su odgovarali iscrpno i zanimljivo, zbog čega će, po opštoj oceni, ova prezentacija ostati u prijatnoj uspomeni svih učesnika ovog kulturnog događaja.

Tagovi:

Pročitajte još: