Pretraga
Close this search box.

Predstava ,,Zlatokosa i princ“ na Čukarici

Pozorište „Jelenica“ izvešće u subotu, 4. novembra u 12 časova, predstavu „Zlatokosa i princ“ , koja je urađena po tekstu istoimene bajke.

 

Ova priča dešava se u jednom, dalekom kraljevstvu u kome žive kralj i kraljica koji čekaju da na svet stigne njihova beba. Kraljici se tokom trudnoće stalno jeo mali kupus koji je rastao u bašti, preko puta njihovog kraljevskog dvorišta. Kraljica je želela da joj baš kralj svakog jutra ubere po jedan kupuščić, kao znak ljubavi i pažnje.

Međutim, jednog jutra, veštica (koja je živela u toj kući) ga je uhvatila dok je brao kupuščić svojoj dragoj i zapretila da će za kaznu, čim se rodi beba da im je uzme i odvede daleko od njih.

Tako je i bilo. Čim se rodila mala princeza, veštica je otela i zatvorila u kulu, kojoj je samo ona imala pristup. Godine su prolazile, Zlatokosa je izrasla u prelepu devojku, duge kose do zemlje. Veštica je verovala da je Zlatokosina kika lekovita i da je podmlađuje. Jednoga dana šetajući šumom, princ je čuo Zlatokosinu pesmu, ugledao je i istog momenta se zaljubio u nju. Tada počinje romantičan i najzabavniji deo ove predstave koja se završava srećnim krajem… Gde dobro pobeđuje zlo, ljubav mržnju, pravda nepravdu.

 

Cena karte je 400,00 dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: