Pretraga
Close this search box.

Predstava za decu „Zečicina zavrzlama“ na Čukarici

Na dečijoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“ u subota, 20. januara sa početkom u 12 časova, biće odigrana predstava„Zečicina zavrzlama“, u izvođenju pozorišta „Ceca i deca“.

Režiju potpisuje Svetlana Sretenović.

Uloge: Svetlana Sretenović, Dragana Botner i Dejan Petošević.

 

U ovoj veseloj priči prvobitno upoznajemo stanovnike šume Liju, Vuka i Zeca. Iako bismo očekivali od njih da su tipični predstavnici svoje vrste, brzo se pokazuje da su oni vrlo neobične životinje. Ubrzo se u priči o ovoj neobičnoj šumskoj družini, pojavljuje Šumar koji je ljut zato što je nepravedno optužen da je loš i prlja šumu. Rečeno mu je da te neistine o njemu govori Vuk i zato on kreće u potragu za njim. Ovu pravu zavrzlamu i zbrku čine Lijina lukavstva, Zečeve izmišljotine, Crvenkapini pokušaji da reši situaciju i neobičan Vukov karakter. Sve ovo čini predstavu zabavnom i dinamičnom.

Predstavu dodatno uveseljavaju songovi praćeni originalnim koreografijama.

Ono što se provlači kao poruka predstave je da nikome čak ni iz šale ne smemo učiniti nešto nažao. Da ljutnja i osveta neće doneti rešenje problema, već da će se samo dobro dobrim vratiti i da samo tako može zavladati mir i sloga u šumi.

 

Cena karte je 400,00 dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: