Pretraga
Close this search box.

Predstava „Ne čini drugome ono što ne želiš sebi“ u Tehničkoj školi na Čukarici

Predstava „Ne čini drugome ono što ne želiš sebi“, posvećena borbi protiv vršnjačkog nasilja, održana je u Tehničkoj školi Železnik. Ovo autorsko delo Fuada Tabučića je povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, 22. februara, u prepunoj velikoj sali Kulturnog centra „Čukarica“ već predstavljeno svim školama sa Čukarice.

Prisutne učenike je pozdravila članica Opštinskog veća Stana Lukić koja je istakla da je Gradska opština Čukarica sa oduševljenjem prihvatila inicijativu Tehničke škole Železnik da ova edukativna predstava bude predstavljena i đacima ove škole.

„Predstava „Ne čini drugome ono što ne želiš sebi“, koja govori o vršnjačkom nasilju i posledicama na odrastanje, izazvala je veliko interesovanje kod osnovaca i srednjoškolaca čukaričkih škola, njihovih nastavnika, pedagoga, psihologa i roditelja. Iz tih razloga ćemo, u saradnji sa Balkanskom pozorišnom trupom „Ara“, i učenicima Trinaeste beogradske gimnazije i Hemijsko-tehnološko prehrambene škole omogućiti da ovu predstavu pogledaju u svojim školama“, rekla je Stana Lukić dodajući da će Opština nastaviti i sa tribinama posvećenim ovoj važnoj temi.

Tagovi:

Pročitajte još: