Pretraga
Close this search box.

POVUKAO JE ZA KOSU, PA SKALPELOM UBADAO U VRAT: Evo kako se branio Milan koji je u tržnom centru na Čukarici pokušao da ubije bivšu suprugu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan T. (58) iz Zemuna zbog sumnje da je 30. decembra u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u Ada molu na Čukarici.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odedi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio u kratkom vremenskom periodu.

Milanu T. se na teret mu se stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Milan T. je 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra , prišao D.P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.

Žena je uspela da se odbrani, ali ju je osumnjičeni oborio na pod gde joj je zadao još jedan ubod skalpelom u predelu vrata, nanevši joj posekotinu.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.

(Kurir.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: