Pretraga
Close this search box.

(VIDEO) Potez igrača Čukaričkog koji je oduševio Srbiju: Posle gola podigao majicu u čast poginulih anđela sa Vračara

Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine juče su odigrali samo 32 minuta polufinala Kupa Srbije zbog nezapamćenog nevremena koje je zadesilo Novi Sad, kada je za samo nekoliko minuta palo toliko kiše i grada da je teren bio potpuno neupotrebljiv za igru.

Čukarički je vodio sa 2:0, ali je Fudbalski savez Srbije doneo odluku da danas od 15.00 časova meč krene od 1. minuta rezultatom 0:0, kao da se ništa nije ni desilo, zbog čega su iz Čukaričkog izuzetno besni.

Jedan od golova juče postigao je i Viktor Rogan na veoma lep način u šestom minutu utakmice. Uhvatio je sjajan volej i smestio loptu u mrežu, a posle toga je sve proslavio na vrlo emotivan način i oduševio sve u Srbiji.

Naime, ispod dresa nosio je majicu sa posvetom preminulim mališanima iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ sa Vračara koje je svirepo ubio maloletni K. K. (14) koji je sada u pritvoru, baš kao i njegovi roditelji.

Na majici je stajao ispis „Anđeli, 03. 05. 2023. godine“ što je dan kada se desila užasna pucnjava koja je zaledila našu zemlju.

Video možete pogledati na linku:

https://youtu.be/h_0ssnpfbvI

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: