Pretraga
Close this search box.

Postavljanje završnog sloja asfalta u Ulici Milovana Nićiforovića na Čukarici

Proteklih nekoliko dana putarske mašine mogle su se čuti u Ulici Milovana Nićiforovića u naselju Železnik, u kojoj se radilo na sanacinji i proširenju kolovoza. Ekipe JKP „Beograd put“ postavljaju danas završni sloj asfalta, čime se uređenje ove saobraćajnice privodi kraju.

Radove su obišli pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Opštinskog veća Čedomir Sovtić.

„U proteklom periodu imali smo mnogo infrastrukturnih radova na teritoriji cele Čukarice, stavljajući poseban akcenat na rubne delove, koji su godinama pre toga bili zapostavljeni. Ponosni smo na do sada postignute rezultate, uspeli smo da pokažemo da znamo da rešavamo probleme naših sugrađana, ali je za nas to još veća obaveza i odgovornost. Nastavljamo da radimo još više i intenzivnije kako bi Čukarica svakim danom bila sve bolje mesto za život“, poručio je pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović.

Član Opštinskog veća Čedomir Sovtić je istakao da su radovi na sanaciji kolovoza u Ulici Milovana Nićiforovića izvedeni u dužini od oko 550 metara.

„Osim presvlačenja novim slojem asfalta, ulica je i proširena, što će omogućiti lakše mimoilaženje vozila. Vrednost ovih radova iznosi oko 13,5 miliona dinara, investitor je JP „Putevi Beograda“, a izvođač JKP „Beograd put“, kazao je Čedomir Sovtić.

Sovtić je podsetio da je nedavno sanirana Ulica Milorada Ćirića u ovom čukaričkom naselju i najavio da putri uskoro ulaze u Ulicu Stevana Filipovića, gde će se raditi sanacija kolovoza na potezu od raskrsnicom sa Ulicom Lole Ribara do pružnog prelaza u dužini od oko 800 metara.

Tagovi:

Pročitajte još: