Pretraga
Close this search box.

PONOS ČUKARICE! MILICA JUNIORSKI ŠAMPION U KIK BOKSU

Predsednica Skupštine Gradske opštine Čukarica Lidija Jovanović i član Veća Slaviša Šotra primili su danas juniorsku prvakinju u kik-boksu Milicu Gačić i tom prilikom mladoj sportiskinji uručili plaketu Gradske opštine Čukarica.

Milica je nedavno, pored dosadašnjih odličja, osvojila i zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u kik-boksu koje je održano u Italiji, a uspeh je postigla u konkurenciji takmičara iz preko 40 zemalja.

Milica već četiri godine trenira kik-boks u čukaričkom klubu „Beograd“, uz podršku trenera Kristijana Pavlovića, koji je, takođe, prisustvovao prijemu.

„Veliko nam je zadovoljstvo da smo u prilici da uručimo plaketu izuzetnoj mladoj sportiskinji i da Čukarica može da se pohvali i ponosi uspesima i nastupima naših mladih sportista. Drago nam je da su trud i rad, koje je Milica uložila, urodili ovako visokim plasmanom i verujemo da će to biti i ubuduće, kada se pridružite seniorskoj konkurenciji“, rekla je, uručujući plaketu mladoj sportiskinji, predsednica Skuppštine Lidija Jovanović.

Ovom prilikom, član Veća Slaviša Šotra zahvalio se Milici i njenom treneru, dodajući da se opština trudi da i dodelom priznanja i podrškom ukaže na uspehe i trud naših mladih sportista.

Zahvalivši se na prijemu i plaketi, Milica je istakla da joj priznanje mnogo znači, a da joj postignuti uspesi predstavljaju podstrek za postizanje visokih rezultata u seniorskoj konkurenciji.

Tagovi:

Pročitajte još: