Pretraga
Close this search box.

POKLONI ZA ČUKARIČKE ĐAKE PRVAKE

Već tradicionalno, Gradska opština Čukarica se trudi da prvi školski dan, koji đaci prvaci dočekuju sa neskrivenim uzbuđenjem, ulepša simboličnim poklonima za srećan početak školovanja.

Nakon školske priredbe i dobrodošlice, koja je najmlađim osnovcima priređena prvog školskog dana, đaci prvaci seli su u školske klupe. Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić posetio je mališane Osnovne škole “Duško Radović“ u Sremčici, poželeo im puno uspeha i radosti i uručio im poklone, koje je za njih pripremila Opština.

“Danas vam škola otvara vrata novog poglavlja u vašem životu, a to je đačko doba. Pred vama je jedno divno doba u kojem ćete stvarati uspomene kojih ćete se prisećati celog života. Škola nije samo mesto gde ćete sticati nova znanja, ona je i mesto na kojem se i druži, kao i mesto na kojem ćete naučiti važne životne vrline. Veoma je važno da budete vredni đaci, ali još bitnije je da budete dobri drugari i da izrastete u poštene ljude, na koje ćemo biti ponosni. Budite vredni, slušajte svoje učitelje i roditelje i pomažite svojim drugarima”, istakao je predsednik Kolarić poručivši da je zadatak svih nas da brinemo o bezbrižnom odrastanju mališana.

Na Čukarici je ove školske godine upisano 1805 đaka prvaka u 18 škola. Rukovodstvo Gradske opštine Čukarica će 1. septembra prisustvovati prijemu đaka prvaka u svim školama i uručiti im poklon pakete.

Tagovi:

Pročitajte još: