Pretraga
Close this search box.

Podrška opštine Čukarica 19. „Omega tekvondo kup-u“

Već tradicionalni Tekvondo kup „Omega“ održan je u subotu po 19. put, a podršku ovom značajnom međunarodnom sportskom takmičenju dala je i Gradska opština Čukarica.

Ovogodišnji „Omega kup“ održan je uz učešće preko 760 takmičara iz sedam zemalja, koji su se takmičili u kategoriji pioniri, kao i u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Svečanom otvaranju u Hali sportova „Ranko Žeravica“, u ime Gradske opštine Čukarica prisustvovao je član Veća Slaviša Šotra koji je pozdravio učesnike i goste.

„Opština Čukarica već dugi niz godina podržava ovo značajno takmičenje koje je neguje sportski duh, tekvondo kao borilčki sport i veštinu i nove sportske talente i buduće asove. Verujem da ćemo gledati kvalitetne borbe i nastupe pojedinaca i da ćete imati priliku da se družite i takmičite sa velikim uspehom,“ rekao je prilikom otvaranja manifestacije Slaviša Šotra.

Otvaranju „Omega kupa“ prisustvovao je i ambasador Južne Koreje NJegova ekselencija Đeung Li.

U generalnom plasmanu pobedu je odnela ekipa Tekvondo kluba „Galeb“, drugoplasirana je bila ekipa Tekvondo kluba „Herkules“, a treće mesto pripalo je ekipi „Elit“.

U kategoriji pioniri najbolja je ekipa kluba „Zmaj“, dok su drugo i treće mesto odnele ekipe „Herkules“ i „Imperijum“.

Pehare i medalje, kao i poklone za najuspešnije učesnike, uručili su Slviša Šotra i Miroslav Krklješ, generalni sekretar Tekvondo asocijacije Srbije.

Tagovi:

Pročitajte još: