Pretraga
Close this search box.

Počeo Letnji sportsko-obrazovani kamp „Čukarica 2022“

Za čukaričke osnovce avgust u Beogradu je uvek posebno interesantan, jer već treću godinu imaju priliku da se druže i zabavljaju u petodnevnom Letnjem sportsko-obrazovanom kampu „Čukarica 2022“ , koji Gradska opština Čukarica organizuje na Adi Ciganliji.

Prva grupa mališana, uzrasta od 10 do 13 godina, okupila se jutros na Adi Ciganliji, gde su ih dočekali treneri i čamci za dragon boat veslanje, koje su skoro svi po prvi put probali. Tokom celodnevnog kampa, deca imaju priliku, pored druženja, da se bave različitim sportovima i edukativnim igrama, a sve uz prisustvo i pažnju animatora Udruženja „Moj super raspust“ i koordinatora Kancelarije za mlade, koja uz opštinu, ovu manifestaciju tradicionalno organizuje. Pored sportova, deca će naučiti kako da se snalaze u prirodi, postavljaju šatore, mačuju, a naučiće i osnove grčkog jezika.

Dosadašnja iskustva pokazala su da su ovo nezaboravna druženja i raspust, koji se, iako proveden u Beogradu, posebno pamti. Zato Gradska opština Čukarica, svakog leta, sa posebnom pažnjom i radošću priprema ovaj kamp. Uz brojne animacije i aktivnosti za decu su na kampu, obezbeđeni su i obroci i stalna briga stručnih animatora i predavača, te su roditelji potpuno sigurni da su deca u bezbednom i prijatnom okruženju.

Letnji sportsko-obrazovni kamp „Čukarica 2022“ održava se u četiri grupe, koje će se do 26. avgusta smenjivati na Adi Ciganliji. Za sve učesnike kampa, kao i ranijih godina, na kraju manifestacije biće organizovano i zajedničko druženje uz vatromet i pesmu.

Tagovi:

Pročitajte još: