Pretraga
Close this search box.

Počelo uređivanje ulica u čukaričkim naseljima

Juče su počeli radovi na sanaciji kolovoza i trotoara u delu Ulice Zdravka Jovanovića u naselju Bele vode. Pomenuta saobraćajnica se uređuje na potezu od raskrsnice sa Ulicom Belo vrelo do raskrsnice sa Ulicom Buda Tomovića.

„U Ulici Zdravka Jovanovića se trenutno izvode radovi na skidanju starog asfalta, regulisanju šahtova i mestimičnoj popravci kolovozne konstrukcije, tamo gde je to potrebno, nakon čega će biti postavljen novi sloj asfalta. Osim sanacije kolovoza u dužini od 200 metara, biće rekonstruisani i trotoari sa obe strane ulice“, rekao je član Opštinskog veća Čedomir Sovtić prilikom obilaska radova.

Vrednost radova na uređenju dela Ulice Zdravka Jovanovića je 6,7 miliona dinara. Investitor je JP „Putevi Beograda“, a izvođač JP „Beograd put“.

Čedomir Sovtić je podsetio da se, pored ove ulice, trnutno izvode radovi i u Ulici Straška Pindžura na Banovom brdu, kao i u Kopaoničkoj ulici na Ceraku.

„Prošle godine smo uradili rekonstrukciju trotoara sa obe strane Ulice Straška Pindžura, a ove godine ćemo rekonstruisati kolovoz u dužini od oko 500 metara. Vrednost ovih radova, čiji je investitor JP „Putevi Beograda“, a izvođač JP „Beograd put“, je oko 9,3 miliona dinara“, kazao je Sovtić.

U Kopaoničkoj ulici, koja povezuje naselje Cerak sa Ibarskom magistralom, rekonstruišu se kolovoz i trotoari u dužini od oko 400 metara, a radovima će biti obuhvaćeno i nivelisanje šahtova na kotu asfalta, kao i popravka slivnika i zamena oštećenih ivičnjaka.

Tagovi:

Pročitajte još: