Pretraga
Close this search box.

Počelo uređenje kolovoza i trotoara u Ulici Buda Tomovića na Čukarici

Ekipe JKP „Beograd put“ započele su danas, na predlog Gradske opštine Čukarica, sanaciju Ulice Buda Tomovića u naselju Bele vode. Uređenjem ulice, koja nije sanirana više od tri decenije, biće obuhvaćen kolovoz u dužini od oko 700 metara, kao i uređenje trotoara.

Radove su obišli pomoćnik predsednika Gradske opštine Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

U razgovoru sa građanima, koji su izrazili zadovoljstvo zbog uređenja još jedne od ulica u naselju Bele vode, Nikola Aritonović je rekao da se, pored ulice Crveno barjače, gde su radovi u toku, sprovodi i uređenje Ulice Buda Tomovića, takođe u centru naselja.

„Pored ulica koje smo u proteklom periodu uredili u naselju Bele vode, trudili smo se da ove godine saniramo još nekoliko važnih saobraćajnica, među kojima je i Ulica Buda Tomovića, koja dugi niz godina nije rađena“, rekao je Nikola Aritonović.

Čedomir Sovtić je istakao da će pored sanacije kolovoza u dužini od 700 metara, radovi obuhvatiti i uređenje postojećih trotoara, kao i popravku šahtova i slivnika.

„Vrednost radova je oko 25 miliona dinara, a investitor je JP „Putevi Beograda“, dodao je Sovtić.

Pored započetih radova u Ulici Buda Tomovića, u toku je i sanacija kolovoza u donjem delu Ulice Braće Vučković, do raskrsnice sa Vodovodskom ulicom.

Tagovi:

Pročitajte još: