Pretraga
Close this search box.

POČELO PODNOŠENJE PRIJAVA ZA PRIVREMENO PRIKLJUČENJE NA INFRASTRUKTURNU MREŽU NA ČUKARICI

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić obišao je šalter u Uslužnom centru opštine, gde građani Čukarice od danas mogu predati prijave za privremeno priključenje na infrastrukturnu mrežu. „Uslužni centar opštine je samo jedna od tri lokacije gde naši sugrađani mogu podneti zahteve za privremeno priključenje na infrastrukturnu mrežu. Kako bismo izašli u susret našim sugrađanima u Železniku, Sremčici i okolnim naseljima, otvorili smo i punktove u Uslužnom centru Železnik i Mesnoj zajednici Sremčica, gde građani takođe mogu predati prijave.“, rekao je predsednik, u razgovoru sa građanima.

U uslužnom centru opštine, otvorena su tri šaltera za predaju dokumenata i savetodavnu uslugu pravnika, tako da građani, mogu u najkraćem roku da podnesu zahteve za priključenje na infrastrukturnu mrežu.

Obrasce za prijavu građani mogu dobiti na postojećim punktovima, a dostupni su i na sajtu opštine Čukarica. Punktovi za podnošenje prijava rade od 08 -15.30, a ukoliko se pokaže potreba, radno vreme šaltera će biti produženo.

Podsećamo, podnošenje prijava građana za priključenje na infrastrukturne mreže moguće je isključivo za vlasnike porodičnih stambenih objekata (porodični objekat je zgrada sa najviše dva stana) i vlasnike posebnih delova objekta – stanove (u stambenim i stambeno-poslovnim objektima) koji su izgradnjom, kupovinom ili na drugi zakonit način rešavali svoje stambeno pitanje. Moguće je podneti zahtev za priključenje na više infrastrukturnih mreža, ali je priključenje moguće za samo jedan objekat, odnosno jedan stan i to pod uslovom da je to jedina nepokretnost za stanovanje vlasnika i članova njegovog domaćinstva.

 

Rok za podnošenje prijava počinje od 15.septembra i traje do 15. oktobra, a prijave se mogu podneti na tri lokacije: GO Čukarica, ul. Šumadijski trg br. 2 , Uslužni centar Železnik ul. Darinke Radović 35 i Mesna zajednica Sremčica ul. Beogradska 102.

Tagovi:

Pročitajte još: