Pretraga
Close this search box.

Počeli radovi u Ulici Milovana Nićiforovića na Čukarici

Nakon nedavno završenih radova u Ulici Milorada Ćirića u Železniku, putarske mašine su se preselile u Ulicu Milovana Nićiforovića u ovom čukaričkom naselju. Ekipe JKP „Beograd put“ izvode radove na skidanju dotrajalog asfalta i proširenju kolovoza, nakon čega će navedena saobraćajnica biti presvučena novim asfaltnim slojem.

Radove je obišao član Opštinskog veća Čedomir Sovtić, kojem su građani izrazili veliku zahvalnost što je Gradska opština Čukarica uslišila njihove molbe.

„Poštujući predlog žitelja ovog dela naselja Železnik, inicirali smo radove na sanaciji kolovoza u Ulici Milovana Nićiforovića u dužini od oko 550 metara. Osim sanacije, ulica će biti i proširena, što će doprineti lakšem mimoilaženju vozila. Vrednost ovih radova iznosi oko 13,5 miliona dinara, investitor je JP „Putevi Beograda“, a izvođač JKP „Beograd put“, istakao je Čedomir Sovtić dodajući da se radovi trenutno izvode i u Ulici Buda Tomovića u naselju Bele vode.

Sovtić je podsetio da je u proteklih mesec dana uređeno više ulica na Čukarici.

„Na predlog Gradske opštine Čukarica, nedavno su završeni radovi u ulicama Poručnika Spasića i Mašere na Julinom brdu, Momčila Čedića i Crveno barjače na Belim vodama, kao i Ulici Vuka Karadžića, gde je osim sanacije rađeno i proširenje kolovoza. Naš cilj je da što više ulica bude presvučeno novim asfaltom, kako bi bile bezbednije za sve učesnike u saobraćaju“, poručio je Sovtić.

Tagovi:

Pročitajte još: