Pretraga
Close this search box.

Počela sanacija ulice Crveno barjače na Čukarici

Skidanjem starog sloja asfalta, počela je sanacija kolovoza u ulici Crveno barjače, u naselju Bele vode. Ekipe JKP „Beograd put“ sprovode uređenje saobraćajnice, u dužini od oko 500 m, a investitor radova je JP „Putevi Beograda“.

Reč je o jednoj od najprometnijih ulica u naselju Bele vode, u neposrednoj blizini Osnovne škole, a ulica se obnavlja posle više od decenije.

Početak radova su danas obišli pomoćnik predsednika GO Čukarica Nikola Aritonović i član Veća Čedomir Sovtić.

„Na predlog opštine, ekipe „Beograd puta,“ započele su sanaciju ulice Crveno barjače, jedne od najvažnijih saobraćajnica u naselju, a reč je o potezu, od ulice Prote Milorada Pavlovića do raskrsnice sa ulicom Belo vrelo. Nedavno smo u ovom naselju sanirali i Komovsku ulicu, kao i deo ulice Zdravka Jovanovića od Belog vrela do Buda Tomovića, a u planu za ovu godinu nam je i kompletna sanacija ulice Buda Tomovića, koja nije rađena više od tri decenije“, rekao je prilikom obilaska radova, pomoćnik predsednika Nikola Aritonović i naglasio da će svim ovim radovima biti obuhvaćen centralni deo naselja Bele vode i obnovljene značajne i veoma prometne saobraćajnice u naselju.

Čedomir Sovtić je istakao da je ukupna vrednost radova na uređenju ulice Crveno barjače oko 16,5 miliona dinara, a da će nakon skidanja kolovoza uslediti i popravka slivnika i šahtova i potom postavljanje novog asfalta. Sovtić je ovom prilikom dodao da se trenutno izvode radovi i na sanaciji ulice Vuka Karadžića u Ostružnici, u dužini od oko 500 metara, koje takođe sprovode ekipe JKP“ Beograd put“, a investitor je JP „Putevi Beograda“. U pitanju su radovi na proširenju i sanaciji ulice u Ostružnici.

Tagovi:

Pročitajte još: