Pretraga
Close this search box.

Počela rekonstrukcija Goričke ulice na Čukarici

Ekipe JKP “Beograd put“ započele su rekonstrukciju Goričke ulice u naselju Sremčica. Uređenje ulice, koja je bila u prilično lošem stanju, inicirala je Gradska opština Čukarica i građani ovog dela naselja.

Obišavši nedavno započete radove, član Veća Čedomir Sovtić razgovarao je sa građanima koji su bili veoma zadovoljni jer su radovi, na koje su dugi niz godina čekali, upravo počeli.

„Kompletna rekonstrukcija koju sprovodimo će obuhvatiti postavljanje nove kolovozne konstrukcije u dužini od 600 metara, a radovima će biti obuhvaćena i zamena dotrajalih šahtova. Ulica će biti asfaltirana u dva sloja sfalta, a vrednost radova je 17 miliona dinara“, rekao je Čedomir Sovtić, podsetivši da su krajem prošle godine uređene i ulice Mojsija Žarkovića i Isaije Srbina, u neposrednoj blizini, te je sad građanima prilaz domovima u ovom delu mnogo dostupniji.

Ovom prilikom Čedomir Sovtić je obišao i radove na izgradnji trotoara u Avalskoj ulici u Železniku u dužini od 200 metara. Trotoar će biti izgrađen do raskrsnice sa Ulicom Petra Drapšina u ovom naselju. Vrednost radova je 3,3 miliona dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: