Pretraga
Close this search box.

Počela isporuka nameštaja u Dom zdravlja na Čukarici

Rekonstruisani objekat Doma zdravlja u Železniku, bruto građevinske površine 3.951 m², dobija kompletno novi nameštaj i opremu, koji zadovoljavaju najviše standarde. Sredstva za opremanje prostorija novim nameštajem i opremom za što efikasniji i kvalitetniji rad sa pacijentima u iznosu od 18 miliona dinara obezbedili su Ministarstvo zdravlja, Grad Beograd i Dom zdravlja „Dr Simo Milošević“.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić obišao je danas rekonstruisani objekat Doma zdravlja u Železniku ističući da će stanovnici ovog naselja uskoro dobiti modernu zdravstvenu ustanovu sa najboljim uslovima za adekvatno lečenje.

„Opština će u narednom periodu izvedesti radove na sanaciji pešačke staze koja povezuje autobusko stajalište u Ulici Lole Ribara sa Domom zdravlja. Na taj način Gradska opština Čukarica je izašla u susret molbama građana Železnika koji su tražili obnovu oronule staze radi lakšeg pristupa ovoj zdravstvenoj stanici“, istakao je predsednik Kolarić dodajući da se u Železniku izvode radovi na sanaciji kolovoza u Titovoj ulici i Bulevaru mladih.

Paralelno sa završetkom radova, radi se na reorganizaciji specijalističkih službi, te će pored službi koje su do sada postojale biti uvedene i oftamologija, ORL, internistička služba i neuropsihijatrija.

Tagovi:

Pročitajte još: