Pretraga
Close this search box.

Plaketa opštine Čukarica za zlatnu karatistkinju Emiliju Antanasijević

Evropska i svetska juniorska šampionka u karateu Emilija Antanasijević bila je gost opštine Čukarica, a na prijemu u svečanoj sali uručena joj je plaketa Gradske opštine Čukarica za uspeh postignut na međunarodnim takmičenjima.

Plaketu opštine sportiskinji sa Čukarice uručili su predsednica Skupštine Lidija Jovanović i član Veća Slaviša Šotra, čestitajući joj na najvišim odličjima, osvojenim na Evropskom i Svetskom juniorskom prvenstvu u karateu.

„Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom želimo da vam čestitamo u ime Gradske opštine Čukarica na izuzetnim uspesima i rezultatima koje ste postigli na najznačajnijim takmičenjima. Drago nam je da smo u prilici da se susretnemo, čujemo vaše utiske i čestitamo na uspehu u koji ste uložili ogroman trud i rad“, rekla je u razgovoru Lidija Jovanović, uručujući Emiliji plaketu Gradske opštine Čukarica.

Emilija Antanasijević je zahvallila opštini, podsetivši da je prve korake u karateu započela u svojoj školi u Sremčici i da je motivacija srpskih karatista, posle uspeha Jovane Preković, još veća.

Slaviša Šotra, član Veća je istakao da je Emilijin uspeh podstrek za sve mlade karatiste koji, zajedno sa svojim trenerima, na našim prostorima neguju ljubav prema ovoj sportskoj veštini. On je ovom prilikom Emiliji poželeo još puno medalja i učešća na svetskim takmičenjima, te je naglasio da opština posebnu pažnju posvećuje razvoju sporta i podršci mladim sportistima sa Čukarice.

Tagovi:

Pročitajte još: