Pretraga
Close this search box.

„Pčelica Maja i zabranjeno voće” u KC Čukarica

U subotu, 14. oktobra sa početkom u 19 časova, na dečijoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“ biće izvedena predstava „Pčelica Maja i zabranjeno voće“, Pozorišne trupe „Zozo“.

Pčellica Maja i Pavo provode divan prolećni dan u igri, koju im prekida Lara Bubamara i čarobna malina koju Pavo slučajno pronalazi. Čudno je to što maline nema u njihovom kraju. Dok Maja pokušava da reši misteriju maline, Pavo pokušava da je pojede. Misteriju rešava mrav Paja koji saopštava da je malina njegova i da je čuva za festival voća. Maja i Pavo se nude da mu pomognu. Mrav Paja rado prihvata ponudu jer ima dosta posla do festivala. Dok Maja i Pavo čuvaju malinu, ona iznenada nestane. Pčelica Maja tada predlaže da prate tragove i uđu trag malini, ali mrav Paja saznaje loše vesti i optužuje Pava da je on pojeo malinu jer je proždrljiv. Maja pokušava da smiri situaciju i predlaže da svi stražare i tako uhvate kradljivca maline…

Da li će Maja, Pavo i Paja u tome uspeti i kakve veze sa tim ima Lara Bubamara videćete u ovoj veseloj, urnebesnoj i edukativnoj predstavi.

Cena karte: 400,00 din.

Tagovi:

Pročitajte još: