OVAKO SU UBICE NAMAMILE RANKA ESKOBARA DA DOĐE U RUŠANJ

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), osumnjičeni za ubistvo, uhapšeni su danas u štek stanu u Novom Beogradu zajedno sa devojčicom od 17 godina koja je bila sa njima.

Telegraf nezvanično saznaje da su osumnjičeni unapred ugovorili sastanak sa Radoševićem i tako osigurali laku metu.

– Prema saznanjima iz istrage, zvali su Ranka i ponudili mu kola na prodaju s obzirom na to da ima auto plac. Sa njim su razmenili 13 poruka. Sastanak je bio zakazan u vreme kada su ušli u kafić i upucali ga – rekao je sagovornik iz istrage.

Takođe je potvrđeno da je Eskobar bio visoko pozicionirani pripadnik škaljarskog klana, a da su egzekutori radili za kavački.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo, sudeći prema snimku hapšenja, bili su veoma opušteni. Prema snimku koji je objavio MUP reč je o „stanu na dan“, a kako se vidi, pištolj se nalazi među grickalicama.

Dvojica osumnjičenih iz štek stana izvedeni su sa lisicama na rukama. Obojica su bila obučena u sportsku garderobu, a na ekskluzivnom snimku do koga je došao Kurir može se videti da jedan od njih primetno šepa, a drugi je izveden u roze papučama.

Kurir je došao i do fotografija S.Z. (28) iz Lebana. Na njegovom profilu na društvenim mrežama može se videti da je istetoviran i da je često objavljivao slike sa treninga.

Ranko Radošević je ubijen u četvrtak dok je u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju u koji je navraćao gotovo svakog dana ispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača obučenih u crno sa kapuljačama i hirurškim maskama kako ulaze u lokal u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 očevidaca.

Ispalili su nekoliko hitaca nakon čega je jedan od njih prišao i overio ga iz blizine u glavu.

Ubijeni Radošević, koji je poznat i kao Eskobar, navodno je slovio za vođu nikšićkog klana koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom.

Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

(Kurir.rs/Telegraf)

Tagovi:

Pročitajte još: