Pretraga
Close this search box.

Otvorena nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica na Čukarici

Banka Poštanska štedionica svečano je danas otvorila novu ekspozituru u beogradskom naselju Umka. Simboličnim presecanjem vrpce, objekat su otvorili predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i direktor poslovne mreže Banke Poštanska štedionica Miloš Ralević.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić je istakao da je otvaranje ekspoziture Banke Poštanska štedionica veoma značajno za stanovnike naselja Umka, jer je ovo prva ekspozitura neke banke u o ovoj mesnoj zajednici.

„Do sada su građani Umke morali da putuju do Banovog brda ili Obrenovca da bi završili bankarske poslove. Otvaranje ekspoziture Poštanske štedionice na Umci će najviše značiti penzionerima, koji će ovde moći i da podižu penzije. Ovo je primer dobre komunikacije između lokalne uprave i Poštanske štedionice, koja će se i dalje nastaviti“, poručio je predsednik Kolarić.

Direktor poslovne mreže Banke Poštanska štedionica Miloš Ralević je rekao da je ovo peta po redu ekspozitura na teritoriji opštine Čukarica.

„Otvaranjem ekspoziture u Umci Banka Poštanska štedionica nastavlja širenje poslovne mreže, najrazgranatije u bankarskom sektoru Srbije, s ciljem da omogući dostupnost bankarskih proizvoda i usluga što širem krugu građana. Nova ekspozitura, koja je otvorena na inicijativu stanovnika Umke i uz podršku lokalne uprave, posebno će značiti penzionerima kojima Banka Poštanska štedionica u svom poslovanju sa stanovništvom posvećuje posebnu pažnju“, istakao je Miloš Ralević.

Svečanom otvaranju ekspoziture na Umci prisustvovalo je rukovodstvo Banke Poštanska štedionica na čelu sa predsednikom Izvršnog odbora Banke Bojanom Kekićem.

Tagovi:

Pročitajte još: