Pretraga
Close this search box.

Otvoren 12. Sajam sporta na Čukarici

Pod sloganom „Sport je radost !“, danas je otvoren 12. Sajam sporta na Adi Ciganliji. Manifestaciju organizuje Sportski savez Srbije, uz podršku Ministarstva za sport. Ovogodišnji Sajam će trajati do nedelje 24. septembra, uz prisustvo sportista i predstavnika brojnih sportskih disciplina, sportisti, ljubitelji sporta svih generacija.

Otvaranju ovogodišnje manifestacije prisustvovali su ministar sporta Zoran Gajić, ministarka zdravstva Danica Grujičić, ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija dr Jelena Begović, predsednik Olimpijskog komiteta Božidar Maljković. Otvaranju 12. Sajma prisustvovali su i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i pomoćnici predsednika Jovica Gostojić i Petar Mandić.

12. Sajam otvorio je presednik Sportskog saveza Davor Štefanek koji uputio čestitke sim našim sportistima na izuzetnim uspesima koje su u proteklom periodu postigli i rekao da je cilj ove manifestacije da promoviše sport i zdrav način života, posebno najmlađih.

Tokom trodnevne manifestacije posetioci će imati priliku da se upoznaju sa raznim sportskim disciplinama, i među njima možda i otkriju neki od sporova kojim bi želeli da se bave.

U okviru Sama sporta i ove godine održava se atletsko takmičenje „Brzinom do zvezda“, koje okuplja četvrtake čukaričkih škola, a održava se u organizacji opštine Čukarica i uz podršku Sekretarijata za sport Grada.

Tagovi:

Pročitajte još: