Pretraga
Close this search box.

OPTUŽNICA ZA NASILNIKA IZ TRŽNOG CENTRA NA ČUKARICI: Skalpelom hteo da ubije bivšu suprugu!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana T. (58) zbog sumnje da je 30. decembra 2022. godine u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol, saznaje „Telegraf.rs“. 

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Milanu T. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, iz niskih pobuda, odnosno ljubomore.

Tužilaštvo je predložilo sudu i da osumnjičenom produži pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. Milan T. je, kako se sumnja, 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, i nakon pretnje rečima “Ajde sada napolje da te prekoljem”, oborio ju je na pod, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: