Pretraga
Close this search box.

Opština Čukarica: Poklon vaučeri za decu bez roditeljskog staranja

Gradska opština Čukarica, tradicionalno, već osmu godinu zaredom se trudi da prigodnim poklonima i druženjem mališanima bez roditeljskog staranja sa Čukarice učini veselim predstojeće praznike. Vaučere za sportsku opremu će, pored mališana bez roditeljskog staranja o kojima brinu čukaričke hraniteljske porodice, dobiti i dečica iz domova za decu i dečijih sela u Srbiji. Njih 114 obradovaće se novom sportskom opremom, po svom izboru.

Tradicionalnom druženju u Gradskoj opštini Čukarica prisustvovali su predsednik opštine Srđan Kolarić, članica Opštinskog veća Stana Lukić, v.d. direktora Centra za porodični smeštaj za usvojenje Beograd Mirjana Novakov i rukovodilac Gradskog centra za socijalni rad-odeljenje Čukarica Sonja Ćosić.

Mališane i Čukaričane, koji pružaju nesebičnu ljubav i porodično okruženje deci bez roditeljskog staranja, pozdravio je predsednik opštine, uz najlepše želje za predstojeće praznike.

“Kao i svake godine, uoči novogodišnjih praznika, Gradska opština Čukarica misli na decu i želi da im praznike učini lepšim. Već osmu godinu zaredom za decu sa Čukarice bez roditeljskog staranja opština je obezbedila darove u vidu vaučera. Ove godine poklon-vaučere za kupovinu sportske opreme i garderobe dobiće 114 mališana koji se nalaze u hraniteljskim porodicama i u dečjim selima i domovima. Na ovaj način smo želeli da obradujemo decu uoči predstojećih praznika i pokažemo da Gradska opština Čukarica misli na njih gde god da su“, rekao je predsednik Srđan Kolarić i tom prilikom mališanima uručio darove.

V.d. direktora Centra za porodični smeštaj za usvojenje Beograd Mirjana Novakov izrazila je zahvalnost Gradskoj opštini Čukarica na dugogodišnjoj podršci koju pruža hraniteljskim porodicama.

Čukaričke mališane, koji žive u dečijim selima u Srbiji, već tokom narednih dana posetiće članica Veća Stana Lukić i kao i prethodnih godina obradovati pripremljenim poklon vaučerima koje daruje Gradska opština Čukarica.

Tagovi:

Pročitajte još: