Pretraga
Close this search box.

Održano savetovanje za poljoprivrednike na Čukarici

Prijavljivanje za elektronsku registraciju poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, počelo je u ponedeljak, 20. marta , a vršiće se preko sajta E-agrara. Tim povodom, Gradska opština Čukarica, organizovala je u sali opštine, savetovanje za poljoprivrednike Čukarica na kojem su imali priliku da dobiju sve potrebne informacije o registraciji i konkursima za subvencije koji su u toku.

Tokom savetovanja, sa poljoprivrednicima Čukarice, koji su pokazali veliko interesovanje za ovu temu, razgovarali su član Veća opštine Čukarica Nikola Đukanović i master voćarstva i vinogradarstva Radmila Koprivica iz Poljoprivredno savetodavne službe Beograd, koji su odgovarali na konkretna pitanja , kako da registruju poljoprivredno domaćinstvo, kao i kako da popune dokumentaciju i prijave se za subvencije koje daje Sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda .

„Imajući u vidu da je reč oveoma značajnim podsticajnim sredstvima, trudili smo se da kroz direktne razgovore, tribine i savetovanja, informišemo i savetujemo naše sugrađane kako da konkurišu za sredstva, kao i kako da registruju domaćinstvo“, rekao je Nikola Đukanović, dodaši da mu je drago da su i ovoga puta, poljoprivrednici Čukarice pokazali veliko interesovanje, kao i na prethodnim susretima, održanim u Velikoj Moštanici, Rušnju, Sremčici i Ostružnici.

 

Tagovi:

Pročitajte još: