Održan prvi Čukarički Ada mol polumaraton

Proteklog vikenda održan je prvi Čukarički Ada mol polumaraton na Adi Ciganliji. Na manifestaciji, koju su organizovali Sportski savez Čukarice u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica i Ada molom, učešće su uzela 62 takmičara.

Čukarički polumaraton je otvorio predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Svaki učesnik dobio je zlatnu medalju i poklon od Ada mol šoping centra, dok je pobednicima pehare uručio član Opštinskog veća Slaviša Šotra. Najuspešniji takmičari su dobili i nagrade u vrednosti 2.000 do 20.000 dinara.

Spisak pobednika možete pogledati ovde.

Ljubitelji sporta, zdravih navika, kao i dobre zabave imali su priliku da istog dana posete Sajam sporta, koji je predstavljen na drugom spratu Ada mola.

Sportski savez Čukarice, u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica i šoping centrom Ada mol, predstavio je sportske organizacije i klubove sa teritorije opštine, gde su 22 izlagača imala priliku da svim posetiocima prikažu svoja umeća, veštine, kao i način rada. Uz raznoliku ponudu sportova, za sve posetioce sajma, obezbeđeni su bili i dodatni popusti, koje su mogli da iskoriste za kupovinu sportske opreme.

Tagovi:

Pročitajte još: