Pretraga
Close this search box.

Održan prvi Čukarički Ada mol polumaraton

Proteklog vikenda održan je prvi Čukarički Ada mol polumaraton na Adi Ciganliji. Na manifestaciji, koju su organizovali Sportski savez Čukarice u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica i Ada molom, učešće su uzela 62 takmičara.

Čukarički polumaraton je otvorio predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Svaki učesnik dobio je zlatnu medalju i poklon od Ada mol šoping centra, dok je pobednicima pehare uručio član Opštinskog veća Slaviša Šotra. Najuspešniji takmičari su dobili i nagrade u vrednosti 2.000 do 20.000 dinara.

Spisak pobednika možete pogledati ovde.

Ljubitelji sporta, zdravih navika, kao i dobre zabave imali su priliku da istog dana posete Sajam sporta, koji je predstavljen na drugom spratu Ada mola.

Sportski savez Čukarice, u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica i šoping centrom Ada mol, predstavio je sportske organizacije i klubove sa teritorije opštine, gde su 22 izlagača imala priliku da svim posetiocima prikažu svoja umeća, veštine, kao i način rada. Uz raznoliku ponudu sportova, za sve posetioce sajma, obezbeđeni su bili i dodatni popusti, koje su mogli da iskoriste za kupovinu sportske opreme.

Tagovi:

Pročitajte još: