Pretraga
Close this search box.

Održan Inter karate kup Beograda na Čukarici

U Sportskom centru “Žarkovo” u organizaciji Hachi-O-Kai Budo Karate federacije Srbije održan je tradicionalni Inter karate kup Beograda. Učestvovalo je 16 karate klubova sa 95 takmičara.

Takmičenje je otvorio član Opštinskog veća zadužen za sport Slaviša Šotra, koji je pozdravio takmičare i poželeo im uspešno nadmetanje, uz fer-plej.

Najuspešniji klubovi su bili: Karate klub “Palić”, Subotica sa osvojenih 11 medalja, Karate klub “Pesc”, Mađarska, sa osvojenih 8 medalja i Karate klub “Kakanj”, Federacija BIH, sa osvojenih 6 medalja. Učestvovali su i po jedan karate klub iz Republike Spske, Makedonije, Crne Gore, kao i klubovi iz Srbije.

Tehnički oranizator je bio Karate klub “Žarkovo”, tako da je ovo takmičenje organizovano na najvišem nivou sa pohvalama od svih klubova učesnika.

“Nadamo se da će nastaviti uspešna saradnja sa GO Čukarica koja je bila pokrovitelj ovog međunarodnog takmičenja i ovim putem se zahvaljujemo na podršci bez koje ovo takmičenje nebi moglo da se održi”, saopštili su organizatori.

Tkmičenju je prisustvovao pomoćnik predsednika GO Čukarica Jovica Gostojić.

Tagovi:

Pročitajte još: