Pretraga
Close this search box.

Obuka „Put do uspešnog preduzetnika“ na Čukarici

„Put do uspešnog preduzetnika“ naziv je dvodnevne obuke namenjene nezaposlenim licima, koju organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Gradske opštine Čukarica. Obuka je radioničarskog tipa iz oblasti samozapošljavanja, a polaznicima se pruža savetodavna i informativna podrška za pokretanje i vođenje sopstvenog biznisa.

Na obuci polaznicima se objašnjavaju osnove preduzetništva, kao i pravni oblici poslovanja i uslovi za osnivanje i obavljanje delatnosti. Takođe, nezaposlena lica dobijaju instrukcije oko postupka registracije privrednih subjekata, kao i ekonomskih aspekata poslovanja. U okviru ove obuke polaznici dobijaju osnovne instrukcije o izradi biznis plana neophodnog za konkurisanje za program subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih lica.

Ova obuka, koju drži organizator programa zapošljavanja Eduard Čalikjan, je podržana sa prezentacijama sa ukupno 216 slajdova koje nakon obuke budu prosleđene polaznicima na njihovu e-mail adresu.

Prisutne su pozdravili načelnica Odeljenja NSZ za grad Beograd Vesna Živković Kostić, rukovodilac Službe NSZ Čukarica Tatjana Mijušković i Slaviša Šotra ispred Gradske opštine Čukarica.

Tagovi:

Pročitajte još: