Pretraga
Close this search box.

„Neće biti lako, ali idemo na pozitivan rezultat“: Trener Čukaričkog optimističan pred Partizan

Fudbaleri Čukaričkog imaju možda i najteži zadatak u dosadašnjem toku prvenstva, čeka ih duel sa Partizanom (petak, 16. oktobar, 18.30). Trener Brđana je pred ovaj duel istakao da neće biti lako, ali da ciljaju pozitivan rezultat.

Čukarički je treći na tabeli sa 29 bodova, a Partizan četvrti sa dva boda manje, stoga ovo s razlogom ima i epitet „derbija kola“.

– Partizan je favorit, u dobroj su formi, očekuje nas veoma zanimljiva i teška utakmica. Jeste ovo moj prvi meč protiv nekog od “večitih“ rivala, ali nemam neki poseban osećaj. To svakako jesu lepe utakmice, pred većim brojem ljudi. To je dobro i za mene i za moje igrače, da pružimo maksimum i da probamo da ostvarimo pozitivan rezultat – rekao je Kerkez za zvanični sajt FK Čukarički.

Trener Čukaričkog čestitao je crno-belima na pobedi protiv Kelna (2:0) u Ligi konferencija.

– Gledao sam uživo Partizan protiv Kelna. Želeo bih najpre da im čestitam na odličnoj igri i velikoj pobedi. Zasluženo su osvojili tri boda i napravili veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige konferencija. U poslednje vreme, Partizan igra pre svega vrlo disciplinovano, bez mnogo rizika, znaju gde su najbolji i to maksimalno koriste. Ujedno, neke svoje mane, a svaka ekipa ih ima, odlično prikrivaju. Sad su protiv Kelna igrali nešto defanzivnije i na tranziciju, što verovatno protiv nas neće biti slučaj – rekao je Kerkez.

Telegraf.rs

Tagovi:

Pročitajte još: