Pretraga
Close this search box.

NALOŽENA OBDUKCIJA TELA MISTERIOZNE SMRTI MLADIĆA NA ČUKARICI!

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom D.R. (20), čije je telo, u lokvi krvi, pronađeno u prepodnevnim satima, u prostorijama Prihvatnog centra na Čukarici, na Obrenovačkom putu, kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

Ispred Prihvatnog centra, u kojem žive raseljene porodice sa Kosova i Metohije više od 20 godina, okupio se veći broj tamošnjih stanara koji su u neverici zbog onoga što se desilo:

– Izgubili smo jedan mladi život – kaže kroz suze jedna od tamošnjih stanarki za „Novosti“ i dodaje:

– Ne znamo tačno šta se, kako i kad dogodilo. U svakom slučaju, otišao je jedan mladi život.

Veliki broj policajaca nalazi se ispred objekta u kojem je nađeno telo mladića, ali i unutar zgrade, gde još uvek traje uviđaj.

– D.R. nije živeo ovde, ali je često dolazio i posećivao rodbinu, odnosno brata i tetku. Znamo ga kao finog dečka i baš zbog toga, nejasno nam je šta se desilo – kaže sagovornica.

Slučaj je i dalje pod velom misterije, pre svega jer je, kako navode neki od stanara Centra, telo nađeno u čudnom položaju. Navodno, D.R. je zatečen u lokvi krvi, između dva ormara.

Našla ga je, nažalost, baš tetka kojoj je došao u posetu i koja je, zajedno sa jednom devojkom koja živi takođe u Centru, izašla iz sobe da vidi da li D.R. dolazi.

(Novosti)

Tagovi:

Pročitajte još: