Mislio sam da mi je sin mrtav! Jeziva ispovest oca posle stravične nesreće na Čukarici

„Izbegli smo smrt u sekundi, a najteže povrede su psihičke, imamo traume za ceo život“, počinje potresnu priču B.R., koji je pukom srećom sa svojim sinom (16) preživeo jučerašnju nesreću u Trgovačkoj ulici u Žarkovu, kada je automobil pokosio nekoliko pešaka.

Saobraćajna nesreća se dogodila juče kada se „opel“ sudario sa „pežoom“ i pokosio nekoliko pešaka. Automobil je izleteo sa puta i uleteo u izlog pekare. Na tom putu našli su se i B.R. i njegov sin (16), kada je na njih odjednom naletelo vozilo dok su išli trotoarom.

Kako priča B.R. on je išao da isprati sina na autobusku stanicu, kada ih je na deset metara od njihovog odredišta zadesio pakao. Otac i sin nemaju težih fizičkih povreda, ali preživeli su nesreću koja je na njih ostavila dugoročne posledice.

– Evo ja ležim na jednom krevetu ugruvan, a sin na drugom. Izbegli smo smrt u sekundi, najteže povrede su one psihičke, imamo traume za ceo život. Ja sam bio odbačen prvi, kada sam gledao snimke sa sigurnosnih kamera video sam kako je to izgledalo strašno. Krenuo sam sa koferima da ispratim sina za Priboj, kada je u sekundi naleteo automobil i ja sam pao – priča B.R.

„Dobio sam nadljudsku snagu i krenuo da tražim sina“

Kofer i stvari su im se razletele svuda, a naš sagovornik je istakao da sam momenat nesreće nije video, već kada je pao samo je želeo da vidi gde mu je sin i kako je.

– Dobio sam nadljudsku snagu, ustao i krenuo da tražim sina. Moj sin je bio u pekari, slomljeno staklo je bilo oko njega, mislio sam da je mrtav – priča potreseni čovek.

Kako priča, od policajaca je dobio veoma lepe reakcije i pomogli su mu maksimalno.

– Bojan Mladenović iz Uprave Saobraćajne policije je od početka uviđaja bio divan. Moram da naglasim, dolazio je u bolnicu da vidi kako smo, pozvao nas je posle da proveri. On zaslužuje nagradu – istakao je on.

Takođe, kako je ispričao, u njegovoj nesreći našlo se još divnih ljudi koji su pomogli njemu i njegovom sinu.

– Jedna devojka Jovana nas je odvezla do Urgentnog centra, znam da je najviše nastradao stariji čovek, polomljene su mu obe noge. Nema te cene za pretrpljeni duševni bol – ispričao je.

Vozač „opela“ je mladić star oko 20 godina, koji je u šoku izašao iz vozila i nije prišao nikome od povređenih.

– Mlad je, u redu, ali valjda je ljudski da pita kako smo. Da pozove kasnije i da proveri – kaže.

Naš sagovornik je istakao da je i Hitna pomoć srećom stigla veoma brzo i da su bili izuzetno ljubazni.

– Smrt nam je bila toliko blizu, za mene ne mora, ali za mog sina neko mora da snosi odgovornost – istakao je potreseni otac.

Još uvek nije poznat uzrok saobraćajne nesreće.

– Na raskrsnici je došlo do sudara kada je devojka koja je vozila „pežo“ izletela mladiću koji je vozio „opel astru“, udarila ga je u bočni deo automobila i odbacila do pekare – ispričao je jedan od očevidaca.

Tagovi:

Pročitajte još: