Pretraga
Close this search box.

„Labudovo jezero“ – Baletska predstava na sceni KC „Čukarica“

U subotu, 19. oktobrau sa početkom u 12 časova, na sceni Kulturnog centra „Čukarica“, Pozorište „Više od igre“ izvešće baletsku predstavu „Labudovo jezero“.

Najpoznatiji balet na svetu, na muziku Petra Iliča Čajkovskog, ispričan na jednostavan i za decu razumljiv način i prilagođen njihovom uzrastu. Princ ispred jednog jezera upoznaje najlepšu devojku na svetu. Međutim, u jezeru živi zli čarobnjak, koji želi da ukrade devojku. Pretvara je u belog labuda i odvlači je u jezero. Princ kreće u potragu za svojom ljubavlju i nailazi na čarobnjaka koji pokušava da ga prevari i dovodi mu crnog labuda. Ipak, princ zna da to nije njegova ljubav i počinje borba između princa i Čarobnjaka. Tek kada pobedi čarobnjaka, Princ će uspeti da razbije čaroliju i vrati devojku koju voli.

Pozorište za decu „Više od igre“ vodi Božin Pavlovski, solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu. Diplomirao je Baletsku školu „Lujo Davičo“. Bio je angažovan kao profesor u Baletskoj školi „Lujo Davičo“,KPGT, Kamernoj operi Madlenijanum, Pozorištu na Terazijama, RTS, reklamama i itd.

 

Cena karte 500,00 dinara.

Tagovi:

Pročitajte još: