Klub sa Čukarice večeras domaćin

Fudbaleri Čukaričkog domaćini su timu Tventea iz Holandije u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Utakmica počinje u 20 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Fudbaleri Čukaričkog su pred velikim izazovom u duelu sa timom iz Roterdama ali će pokušati da maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena, pa su pozvali navijače i ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na tribine stadiona Partizana.

Brđani su u sjajnoj seriji, vezali su pet pobeda, tri u Super ligi Srbije, dve u kvalifikacijama za Ligu konferencije i očekuju ga će seriju nastaviti i u duelu sa Holanđanima.

Čukarički osmi put učestvuje u evropskim takmičenjima, šesti put u novijoj istoriji kluba. Tek drugi put belo-crni su stigli do treće runde kvalifikacija nekog od evropskih kupova.

Nikad Brđani nisu imali tako atraktivnog rivala kao što je Tvente, a eventualno iznenađenje i eliminacija Holanđana donela bi Brđanima spektakularne duele sa italijanskom Fiorentinom.

Utakmica Čukaričkog i Tventea počinje u 20 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Izvor: Rts.rs

Tagovi:

Pročitajte još: