Pretraga
Close this search box.

Nezapamćena kiša golova na prijateljskom meču na Čukarici!

Samo dan nakon teško izvoijevane pobede u Superligi Srbije protiv Radnika iz Surdulice, fudbaleri Čukaričkog savladali su OFK Žarkovo u prijateljskom meču rezultatom 9:0 (4:0)!

OFK Žarkovo – Čukarički 0:9 (0:4)

Strelci: 0:1 – Spasojević u 19, 0:2 – Ivanović u 26, 0:3 – Stojanović u 35, 0:4 – Ivanović u 39, 0:5 – Arsović u 65, 0:6 – Arsović u 66, 0:7 – Aganspahić iz jedanaesterca u 73, 0:8 – Arsović u 80, 0:9 – Arsović u 84. minutu. Stadion: Žarkova. Sudija: Jordan Ignjatović.

OFK ŽARKOVO: Marković, Obradović, Ilić, Lazić, Ačanski, Dragojlović, Pejović, Vučeljić, Prošić, Milošević, Stojanović. Igrali su još: Gavrilović, Đurić, Čupić, Azam, Ranković, Gluščević.

ČUKARIČKI: Popović, Rogan, Gajić, Kovačević, Ričard, Virijević, I. Miladinović, Lu. Stojanović, Adžić, Ivanović, Spasojević. Igrali su još: Begović, Aganspahić, La. Stojanović, Koloni, Arsović, U. Miladinović, Serafimović.

Nedugo potom Ivanović je odlično reagovao na centaršut Ričarda u 26. minutu, a slično je ponovio i u 39. minutu. Između ta dva gola, pogodio je i Luka Stojanović. U nastavku je Kerkez pružio i šansu još nekolicini omladinaca.

Neposredno po ulasku u igru u listu strelaca upisao se Marko Arsović, koji je pogodio u 65, ali odmah potom i minut kasnije. Nije se na tome napadač omladinskog tima Brđana zaustavio, golove je postizao još u 80. i 84. minutu. Precizan sa bele tačke bio je i Aganspahić u 73. minutu.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

Pročitajte još: