Pretraga
Close this search box.

KERKEZ PREZADOVOLJAN POVRATKOM ČUKARIČKOG NA POBEDNIČKU STAZU

Čukarički je slavio vrlo važan trijumf protiv Javora na Banovom brdu (3:0). Na kraju, rezultat je možda i previsok u odnosu na dešavanja na terenu, s obzirom na to da su Ivanjičani u većem delu susreta igrali vrlo dobro, imali su nekoliko odličnih prilika, ali je golman Nemanja Belić i četvrti put sačuvao svoju mrežu ove sezone.

– Mom kolegi Dodiću želim da mu ovaj mandat u Javoru bude uspešan kao u prethodna dva navrata. Javoru želim da se izdigne iz ove situacije. Naterali su nas da se namučimo ne bi li došli do pobede. Rezultat jeste malo previsok, ali smo zasluženo pobedili. Znali smo da smo favoriti na papiru, ali to ništa ne znači. Moramo da se dokazujemo iz utakmice u utakmicu, da prikazujemo kvalitet koji posedujemo. Moji igrači su pružili požrtvovanu igru, na momente i atraktivnu. Bilo je dosta situacija i gde smo grešili, gde nas je ekipa Javora dovodila u problem, to moramo da analiziramo i da se vratimo na nivo koji smo imali pre pauze – iskren je bio šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez, koji je potom dodao:

– Ovo je pobeda za Darka Puškarića. Sa naše strane mogli smo toliko da mu poklonimo. On je momak za desetku. Povreda koja mu se dogodila je velika nesreća za sve nas. Želim mu brz oporavak.

hotsport.rs

Tagovi:

Pročitajte još: