Pretraga
Close this search box.

Juniorski kup u badmintonu na Čukarici

Badminton savez Beograda organizuje 13. kup grada – „Trofej Beograda” u subotu i nedelju, 18. i 19. novembra, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji. Ovaj turnir, podržan od Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Beograda i Badminton saveza Srbije, okupiće u Nacionalnom badminton centru najbolje seniore i juniore iz cele Srbije.

Ovogodišnji „Trofej Beograda” sastoji se iz dva odvojena turnira, i to od A turnira koji će se igrati u svih pet takmičarskih konkurencija: muškarci i žene pojedinačno, kao i muški, ženski i mešoviti parovi. Na juniorskom kupu nastupiće perspektivni i talentovani badmintonci uzrasta do devet, 11, 13, 15 i 17 godina i svi oni će se nadmetati u pojedinačnim konkurencijama dok juniore do 15 godina očekuju i mečevi u sve tri konkurencije parova.

Prvog dana turnira na teren će izaći seniori u konkurenciji parova, kao i dečaci i devojčice uzrasta do devet, 13 i 17 godina u pojedinačnim konkurencijama, dok je nedelja rezervisana za singl i dubl mečeve juniora do 15 godina, pojedinačne konkurencije juniora do 11 godina i A seniore.

Žreb mečeva biće obavljen u sredu, 15. novembra, a raspored i rezultati će biti dostupni na zvaničnom internet sajtu BASS-a, kao i na sistemu „Tournament Software”.

„Trofej Beograda”, koji će ove godine okupiti više od 150 učesnika, podržali su i prijatelji takmičenja: „Tin Šped”, „Viktor”, „Siboasi”, Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda.

Tagovi:

Pročitajte još: