Pretraga
Close this search box.

Javni pozivi za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede na Čukarici

Sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda raspisao je u utorak, 1. marta 2023. godine, pet javnih poziva za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Beograda za 2023. godinu i to: Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva, Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva i prerade mleka na gazdinstvu, Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva, povrtarstva i ratarstva, Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina i Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku traktora.

Gradska opština Čukarica organizuje, u cilju upoznavanja poljoprivrednika sa teritorije opštine, tribine na kojima će zainteresovani poljoprivrednici dobiti sve potrebne informacije o podsticajnim sredstvima i uslovima za njihovu dodelu.

Prva tribina biće održana u utorak, 1. marta 2023. godine, sa početkom u 17.00 časova u MZ Sremčica, uz učešće predstavnika Gradske opštine Čukarica, Sekretarijata za poljoprivredu i Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Beograda.

 

Javni pozivi su objavljeni na zvaničnoj internet stranici Grada Beograda www.beograd.rs, na linku:

https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/910-oglasi/ .

Tagovi:

Pročitajte još: